Geisha este unul dintre cele mai apreciate și mai valoroase soiuri de cafea din zona cafelei de specialitate! Dulceața cafelei Geisha este specială, corpul este ușor și mătăsos, ca o ceașcă vie, o explozie de arome subtile!
Situată la aproximativ 70 de kilometri sud de capitala San Jose, microferma ”Santa Teresa 2000” este deținută de către Roger Ureña Hidalgo și fiul său, Alex Ureña.
Geisha, varietal din specia Coffea Arabica, a fost cultivată pentru prima dată in Ethiopia, in jurul anului 1930. Geisha a ajuns in In America Centrală după anul 1950, iar in Panama a ajuns in jurul anului 1960. Geisha și-a câștigat faima in 2005, la competiția “Best of Panama”, unde a obținut note exceptional de mari. Varietalul Geisha este cunoscut pentru calitățile gustative excepționale, pentru notele florale delicate de iasomie și trandafir, pentru aromele subtile de piersică și struguri albi.
Geisha nu este doar o cafea, este o experiență autentică!
Varietal: Geisha
Note de degustare: arome delicate florale. flori de iasomie . piersici
Scor SCA: 89 puncte
Procesare: White Honey
Regiune: West Valley
Fermă: microferma Santa Teresa 2000, de către Roger Ureña Hidalgo și fiul său, Alex Ureña.
Altitudine: 1900 m
TIP PRĂJIRE: Light Roast
CANTITATE: 250 g, 500 g, 1 kg
Valabilitate 1 an de la data prăjirii, inscripționată pe amblaj.