COLOMBIA JAIRO ARCILA, 250 G

In stoc

Un microlot remarcabil, o cafea fantastică, cu 86,25 de puncte la cupping, Columbia Jairo Arcila incântă pe toată lumea, de la cunoscătorii cafelei de specialitate, până la băutorii de cafea obișnuită.

Greutate Nu se aplică
Selectează modalitatea de râșnire:

Boabe, Espresso, Filtru V60, Aeropress, Cold brew, French, Ibric

Regiune:

Quindio

Altitudine

1200– 1700 m

GREUTATE

1 KG, 250 G, 500 G

70,00 lei

Livrare gratuita la comenzi peste 200 lei

Note de degustare: fructe uscate caramelizate, fructe galbene, ananas, kiwi,cardamom, aciditate citrica
Scor SCA: 86,25 puncte

Un microlot remarcabil, o cafea fantastică, cu 86,25 de puncte la cupping, Columbia Jairo Arcila incântă pe toată lumea, de la cunoscătorii cafelei de specialitate, până la băutorii de cafea obișnuită.
Cafeaua este cultivată de către Jairo Arcila, in ferma Buenos Aires. Culegerea cireșelor se face in mai multe etape, ținându-se cont de criterii stricte de coacere a acestora.
Ulterior, cireșele sunt puse la fermentat circa 11 zile, pe paruri inălțate, până când se atinge umiditatea perfectă. Rezultatul este o cafea intensă, foarte parfumată și un gust complex.
Jairo Arcila este cultivator de cafea din regiunea Quindio, Columbia, aflat la a treia generație. Împreună cu soția și cu cei doi copii gestionează 6 microferme : Finca La Esmeralda, Villarazo, Mazatlan, Santa Monica, Maracay și Buenos Aires.
Imprună au perfecționat tehnicile de culegere, sortare și procesare, astfel incât noi să ne putem bucura de arome uimitoare!

Origine: Columbia
Regiune: Quindio
Organizare: ferma mica, Buenos Aires, familia Arcila
Altitudine: 1200– 1700 m
Varietal: Caturra
Procesare: Honey
Note de degustare: fructe uscate caramelizate, fructe galbene, ananas, kiwi, cardamom, aciditate citrica

Greutate Nu se aplică
Selectează modalitatea de râșnire:

Boabe, Espresso, Filtru V60, Aeropress, Cold brew, French, Ibric

Regiune:

Quindio

Altitudine

1200– 1700 m

GREUTATE

1 KG, 250 G, 500 G

Cos cumparaturi
ro_RORomanian